Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, Τρίτη 14/5




Λίγες μέρες πριν την μάχη των δημοτικών εκλογών, το δημοτικό σχήμα ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Πάτρα – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ε.Ε. - ΚΕΦΑΛΑΙΟ έχει εντείνει την παρέμβασή του στην πόλη μας. Δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες ξεχύνονται καθημερινά στους δρόμους της Πάτρας, στους χώρους δουλειάς και στις λαϊκές γειτονιές συνομιλώντας με πλήθος κόσμου, με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη.


Σε αυτά τα πλαίσια οργανώνουμε κεντρική πολιτική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης για να αναδείξουμε τις πολιτικές μας θέσεις και την πρότασή μας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου έξω από το περίπτερο της κίνησης, την Τρίτη 14/5 στις 19:00 το απόγευμα. 


Σαν ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Πάτρα – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ε.Ε. –ΚΕΦΑΛΑΙΟ, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον Πατραϊκό λαό και την νεολαία να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας για να συζητήσουμε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, για τις θέσεις της κίνησής μας στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, για την πολιτική μας πρόταση για την πόλη που μας αξίζει, για να εξοπλιστούν οι αγώνες του «δεν πάει άλλο», με το «να πάει αλλιώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου